06 - 55 88 70 64

Diensten

Kas Douma dakbedekking en onderhoudsbedrijf geeft op alle bitumineuze daken en zinkwerk 10 jaar garantie op de materiaal en verwerking. Op alle pannendaken ontvangt u zelfs 15 jaar garantie. Hiervoor ontvangt u bij oplevering een certificaat.

Tel: 06 - 55 88 70 64

Dakbedekking

Bent u op zoek naar een dakdekker in Arnhem, Utrecht, Apeldoorn, Doetichem, Nijmegen, Amersfoort of omstreken die de lekkage van uw dak kan repareren, lekkages kan voorkomen of uw dak isoleert? U bent bij Douma-Dakdekkers aan het juiste adres!

Dak onderhoud

Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadia verholpen worden waardoor de kans op lekkages en waterschade tot het minimum beperkt wordt.

Dakinspectie

Wanneer u een pand wilt kopen of huren kijkt u natuurlijk naar het aangezicht, hoe zit het in de verf, is het sanitair degelijk. Maar kijkt u ook op het dak? Want juist een dicht dak boven uw hoofd is essentieel. Ook als u al eigenaar of huurder bent kan dakinspectie van groot belang zijn.

Steiger verhuur

Steigerverhuur van Douma Dakdekkers specialiseert zich in de verhuur van rolsteigers in de regio Arnhem. Bij ons huurt u een veilige en goedgekeurde rolsteiger of kamersteiger. We bezorgen op een door u aangegeven adres en bouwen indien gewenst de steiger voor u op.

Timmerwerken

Douma Dakdekkers is ook uw partner in timmerwerken. In de regio Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Doetichem is Douma voor de meest uiteenlopende bouwklussen uw bedrijf!

Zink en loodwerk

Wij verrichten diversen lood- en zinkwerken van nieuwbouw gebouwen tot en met monumentale gebouwen. Deze werkzaamheden worden geheel volgens de norm uitgevoerd. Om deze kunde te behouden doen wij de nodige bijscholing en ervaring op.