06 - 55 88 70 64

Dak onderhoud

Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadia verholpen worden waardoor de kans op lekkages en waterschade tot het minimum beperkt wordt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe ziet onze Dak onderhoud eruit?

Wij komen jaarlijks of halfjaarlijks de staat van uw dak controleren. Daarbij letten wij onder andere op de volgende punten:

Wij maken ieder jaar uw dak schoon voeren het vuil voor u af.

Dakinspectie

Wilt u uw dak inspecteren, maar heeft u geen behoefte aan een jaarlijkse controle? Met behulp van een dakinspectie wordt de opbouw van de dakconstructie grondig onderzocht. Voor eventuele reparaties wordt vrijblijvend een offerte opgesteld. Op deze manier zit u nergens aan vast.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dak onderhoud, bladeren in dakgoot
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dak onderhoud, waterplassen op dak

Storingsdienst

24/7 Bereikbaar

Heeft u een dringend probleem met uw dak dat spoedhulp vereist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Voor deze dienst zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Douma Dakdekkers?

Betrouwbaar

Met betrouwbare vakmensen en lange historie heeft u met Douma de specialist in huis voor uw dak!

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Onze dakbedekkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gratis inspectie

Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak onmiddelijk aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren.

24 uurs Storingdienst

Blijf niet te lang zitten met schade aan uw dak. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u in geval van nood te assisteren.

Persoonlijk contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we meteen uw wens of probleem kunnen inschatten.

Bijna 86 jaar oud

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.