06 - 55 88 70 64

Dakbedekking

Bent u op zoek naar een dakdekker in Arnhem, Utrecht, Apeldoorn, Doetichem, Nijmegen, Amersfoort of omstreken die de lekkage van uw dak kan repareren, lekkages kan voorkomen of uw dak isoleert? U bent bij Douma-Dakdekkers aan het juiste adres!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dakdekker in omgeving Arnhem gezocht?

De dakdekkers van Douma-Dakdekkers kunnen alle werkzaamheden rondom uw dak uitvoeren. Onze specialiteiten:

Dus heeft u dringend een dakdekker nodig in of nabij Arnhem? Neem dan gelijk contact met ons op. In de meeste gevallen zijn wij binnen 1 uur ter plaatse. Tevens verzorgen wij een gratis dakinspectie. De scherpste tarieven, snel ter plaatse en perfecte kwaliteit, wat wilt u nog meer?

Bent u benieuwd naar onze service?

Dakdekker in Arnhem nodig? Of wilt u graag meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dakbedekking, plat dak zwart
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dakbedekking, open dak

Storingsdienst

24/7 Bereikbaar

Heeft u een dringend probleem met uw dak dat spoedhulp vereist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Voor deze dienst zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Douma Dakdekkers?

Betrouwbaar

Met betrouwbare vakmensen en lange historie heeft u met Douma de specialist in huis voor uw dak!

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Onze dakbedekkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gratis inspectie

Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak onmiddelijk aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren.

24 uurs Storingdienst

Blijf niet te lang zitten met schade aan uw dak. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u in geval van nood te assisteren.

Persoonlijk contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we meteen uw wens of probleem kunnen inschatten.

Bijna 86 jaar oud

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.