Brederode 32, Duiven
06-55887064
Ma-Zat: 07:00 - 18:00

Wanneer u een pand wilt kopen of huren kijkt u natuurlijk naar het aangezicht, hoe zit het in de verf, is het sanitair degelijk. Maar kijkt u ook op het dak ? Want juist een dicht dak boven uw hoofd is essentieel.
Ook als u al eigenaar of huurder bent kan dakinspectie van groot belang zijn.

Door het laten uitvoeren van een dakinspectie door Douma Dakdekkers  krijgt u inzicht in de kwaliteit van de dakbedekking en de waterhuishouding.
Na verloop van enige jaren vertoont een dak vaak kleine gebreken die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen gaan zorgen. Door de dakinspectie tijdig uit te laten voeren, wordt u niet onaangenaam verrast en voorkomt u grote problemen en hoge kosten.

Douma Dakdekkers is getraind om uw dak op een onafhankelijke wijze te controleren voor zowel zakelijke als particuliere eigenaren c.q. verhuurders en huurders.

Een inspectie kan bestaan uit verschillende onderdelen:

  • Inspecteren van de bestaande situatie m.b.t. de dakbedekking, lichtstraten, looppaden, diverse aansluitingen zoals gevel, wanden en koepels.
  • Adviseren over de te nemen actie wat betreft onderhoud, veiligheids- en noodvoorzieningen, te vervangen onderdelen, etc.

Van tevoren wordt met u afgesproken welke van de bovenstaande onderdelen u wilt laten uitvoeren.
Na afloop wordt een inspectierapport opgemaakt. In dit rapport worden de ge├»nspecteerde onderdelen van het dak duidelijk omschreven. Niet alleen de staat van de dakbedekking maar ook de levensduurverwachting wordt in het rapport opgenomen. Aan het rapport wordt een bijlage met duidelijke foto’s toegevoegd.

 

 

dakinspectie

dakinspectie1

Onze grootste voordelen

  Gratis Dakinspectie
  Scherpe en concurrerende prijs
  Garantie met certificaat!
  Vrijblijvend een offerte aanvragen
  24-uurs storingdienst

Laat ons u terugbellen

Vult u ons formulier in dan bellen wij u zo snel mogelijk terug