Brederode 32, Duiven
06-55887064
Ma-Zat: 07:00 - 18:00

zinkloodwerk

Wij verrichten diversen lood- en zinkwerken van nieuwbouw gebouwen tot en met monumentale gebouwen. Deze werkzaamheden worden geheel volgens de norm uitgevoerd. Om deze kunde te behouden doen wij de nodige bijscholing en ervaring op. KIES VOOR HET MILIEU Zink wordt vaak toegepast op daken in de vorm van roevendaken en felsdaken. Zink is het meest gebruikte materiaal om dakgoten van te maken. Zink heeft het vermogen om regenwater op een juiste wijze te verwerken. Door het duurzame karakter van zink worden lekkages voorkomen en waterschade aan uw woning uitgebannen. Ook is het bij zink, net als bij lood, mogelijk om volledig te worden gerecycled. De keuze voor zink is dus ook een keuze voor het milieu. LOODWERK Lood is materiaal dat al sinds mensenheugenis wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om vocht buiten de deur te houden in dak- en muurconstructies. Lood is een uiterst betrouwbaar product en kent bovendien een lange levensduur. Lood wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Onze grootste voordelen

  Gratis Dakinspectie
  Scherpe en concurrerende prijs
  Garantie met certificaat!
  Vrijblijvend een offerte aanvragen
  24-uurs storingdienst

Gekwalificeerd

Al onze dakdekkers beschikken over de juiste certificaten en opleiding, hierdoor gebeuren de werkzaamheden veilig en betrouwbaar!

Onze mogelijkheden

Heeft u speciale wensen, of vereist uw dak op een speciale manier aandacht, informeer gerust naar de mogelijkheden niks is ons te gek.

100% service

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, tevens verzorgen we indien gewenst ook de nazorg en onderhoud van uw dak.